سكته مغزي سكته مغزي

اخبار و اطلاعات تخصصی پزشکی

با خوردن چاي در برابر سكته مغزي بيمه شويد

                       

 

برخي از مطالعات انجام گرفته روي انسان نشان مي دهد كه كاتچين هاي موجود در چاي با كاهش خطر سكته مغزي در ارتباط بوده و خطر بروز برخي بيماري هاي قلبي را نيز كاهش مي دهند. به گزارش خبرگزاري آريا از ميزان، عضو مجتمع تحقيقات گياهان دارويي جهاد دانشگاهي خراسان جنوبي، چاي نوشيدني است كه از برگ هاي تخمير شده گياه چاي تهيه مي شود. مهدي ابراهيمي افزود: برگ چاي با توجه به ميزان تخميري كه روي آن صورت مي گيرد، به رنگ هاي مختلفي مانند چاي سبز (بدون تخمير)، قرمز (به مقدار بسيار كمي تخمير شده)، اولانگ (در حد متوسطي تخمير شده) و چاي سياه (كاملاً تخمير شده) عرضه ميشود.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/8/16 ساعت: ۰۰ توسط:suction-eschman-kashan :